Newbornshoot

De eerste momenten van je kind vergeet je natuurlijk nooit. Voor je het weet is je pasgeboren baby al een peuter. Graag kom ik bij jullie thuis de kleine vastleggen met die lieve mini handjes, voetjes en haartjes. Een newbornshoot van Foto Marinde: een prachtige herinnering voor nu en later om nog eens naar terug te kijken.

Afspraak maken voor een newbornshoot

Wanneer jullie graag een newborn fotoshoot willen laten maken van je pasgeboren baby dan is het sterk aan te raden om al tijdens de zwangerschap contact op te nemen via mijn contactformulier. Ik noteer dan jullie gegevens en plan alvast je uitgerekende datum in mijn agenda zodat jullie gegarandeerd zijn van een plekje als jullie newborn eenmaal geboren is.

Wanneer vindt een newbornshoot plaats?

Een baby fotoshoot vindt ongeveer 2 – 3 weken na de geboorte van jullie pasgeboren baby plaats. In deze periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor we ze slapend in verschillende poses gelegd kunnen worden. Ook zijn zowel jullie newborn en mama als het goed is bijgekomen van de bevalling en voelen jullie je fit genoeg voor de fotoshoot. Wonen jullie in de regio Apeldoorn in Gelderland dan zijn de reiskosten voor een baby fotoshoot geheel gratis, anders reken ik reiskosten.

Werkwijze newbornshoots

Voor een lifestyle newbornshoot kom ik graag bij jullie thuis. Tijdens een lifestyle fotoshoot leg ik de momenten vast zonder dat er veel geposeerd wordt. Geen gedoe dus met poses, maar wel de aansturing, foto’s waar jullie opstaan zoals jullie zijn als gezin. Pasgeboren baby’s fotografeer ik altijd met natuurlijk licht zonder flits, dit geeft pure en natuurlijke foto’s. Met oog voor detail en gevoel voor emotie leg ik de mooiste momenten voor jullie vast. Als jullie geen camera gewend zijn, stel ik jullie op je gemak. We volgen de hele fotoshoot het ritme van jullie baby, dus als er tussendoor nog gevoed, verschoond of geknuffeld moet worden dan is dat geen enkel probleem. Veiligheid, rust, warmte en het welzijn van jullie kindje staat centraal tijdens een newborn fotoshoot.

Kledingkeuze tijdens een newbornshoot

Heb je geen idee wat jullie als gezin tijdens een newbornshoot aan moeten trekken? Kies voor warme, aardetinten die op elkaar afgestemd zijn, denk hierbij aan bruin, beige en oranje. Probeer zoveel mogelijk prints te vermijden, dit kan namelijk afleidend zijn op de foto. Aardetinten gecombineerd met een blauwe spijkerbroek is altijd een mooie basis. Ik denk graag met jullie mee in de mogelijkheden en stuur mij, Foto Marinde, vooral je kleurencombinaties via de app of mail. 

 • Newbornshoot – Pure
 • 125,-
 • 1,5 uur lifestyle fotografie op locatie
 • 10 hoge resolutie foto’s
 • Binnen 4 dagen een sneak preview
 • Binnen 2 weken de hele fotoreportage
 • Eigen online fotogalerij
 • Professionele, volledige nabewerking in de stijl van Foto Marinde
 • Reiskosten buiten regio Apeldoorn zijn €0,29 per km
 • Newbornshoot – Luxe
 • 150,-
 • 2 uur lifestyle fotografie op locatie
 • 15 hoge resolutie foto’s
 • Binnen 4 dagen een sneak preview
 • Binnen 2 weken de hele fotoreportage
 • Eigen online fotogalerij
 • Professionele, volledige nabewerking in de stijl van Foto Marinde
 • Reiskosten buiten regio Apeldoorn zijn €0,29 per km

Hoe klanten mij ervaren

Met 40 weken zwangerschap een fotoshoot hebben is al bijzonder maar Marinde heeft de foto’s nog specialer gemaakt door mij vast te leggen met de golden hour. Doordat ze mij liet stralen en mij op mijn gemak liet voelen is dit ook echt zichtbaar geworden op de foto’s. Bedankt voor de prachtige foto’s met dierbare herinnering.

Kirsten Boer

Ondanks dat wij voor een golden hour shoot gingen en de zon zich weinig liet zien heeft Marinde fantastische foto’s gemaakt. Marinde geeft aanwijzingen, denkt graag met je mee over evt foto’s die je graag wilt hebben en neemt de tijd die ervoor nodig is. Zij is spontaan en professioneel.

Myrthe Kleverwal-Palm

Enkele weken geleden een Newborn shoot gehad bij Foto Marinde. Wat was het fijn hoe ze oog had voor detail en voor ons zoontje van een paar weken oud. Marinde komt rustig over een neemt de tijd. De communicatie vooraf en achteraf verliep ook erg goed, duidelijk. We zijn erg blij met resultaat! Dankjewel Marinde!

Anne Kleiboer-Mulder

Contact opnemen

Voor meer informatie over beschikbaarheid en mogelijkheden rondom een newbornshoot, neem dan contact op via onderstaand formulier. Ik hoop jullie snel voor mijn lens te hebben om mooie herinneringen op beeld vast te leggen.